Preparare: Intr-o oala cu apa si sare se pune la fiert fasolea pana se inmoaie. Intre timp fierbem ouale. Tapetam un vas de yena cu unt si pesmet. Punem un strat de fasole apoi unul de oua (taiate felii groase) si repetam cu inca un rand. Se face un sos din smantana, 3 oua, 1 lingura pesmet, usturoi dat pe razatoare,patrunjel tocat, sare si piper. Se toarna deasupra. Se asaza fasii de sunca si se da la cuptor pana se rumeneste.
Budinca de fasole galbena cu sunca
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.