Preparare: Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Separat se caleste o ceapa intr-o lingura de ulei, apoi adaugam carnea tocata si lasam la calit, adaugand din cand in cand putina apa. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga bulionul si mararul. Cand cartofii sunt fierti, se fac piure cu putin lapte si unt. Se tapeteaza un vas cu unt (margarina), se pune un strat de piure, un strat de carne, apoi iar un strat de piure. Se bate un ou si se pune peste compozitie. Se lasa la cuptor pana se rumeneste. La final presaram marar tocat.
Musaca de cartofi
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.