Pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Peste galbenusuri punem mierea cu esenta de vanilie si jumatate din cantitatea de zahar, apoi mixam pana se topeste zaharul. Peste albusuri se pune un praf de sare, se bat spuma apoi se adauga restul de zahar. Ambele compozitii se amesteca, apoi se toarna usor faina,mestecand de jos in sus, sa nu se lase compozitia. Se da la cuptor 9 min, la o temperatura de 220. Se scoate din cuptor,se lasa 30 min la racit. Se unge cu crema de vanilie, apoi se ruleaza. Se decoreaza dupa gust. Se lasa la rece cel putin 1 h.
Rulada poate fi umpluta cu orice fel de crema, gem, finetti etc
Rulada cu crema de vanilie si nuca
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.