Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Peste galbenusuri se pune uleiul, zaharul, si praful de copt. Compozitia obtinuta se pune peste albusuri si se amesteca de jos in sus cu faina. Se toarna in tava tapetata cu ulei si faina si se da la cuptor. Cand prajitura prinde crusta, se scoate si se asaza fructele, se toarna un sirop facut din zahar, rom si apa. Se da iar la cuptor. La sfarsit se presara zahar pudra.
Prajitura cu piersici si mere
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.