Preparare: Se toaca marunt ceapa, pieptul de pui (fiert cu sare in prealabil) si ciupercile si se calesc in putin ulei. Se condimenteaza si se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt. Se fac clatitele si se umplu cu aceasta compozitie. Se servesc calde.
Clatite umplute cu piept de pui si ciuperci
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.