- apa (eu adaug pentru ca mereu mi se pare foarte iute)
- sare
Preparare: Peste se spala, se sterge cu un servet curat pentru a fi uscat. Se taie felii mai groase in functie de marimea dorita, se sareaza. Fiecare felie se trece prin faina, ou si pesmet (eu pun pesmet pentru a fi mai crocante bucatile). Se prajesc in ulei, se scot pe un servetel.
Se curata usturoiul, se piseaza si se freaca cu sare si ulei pana obtinem o maioneza. Adaugam smantana si apa.
Macrou pane cu sos de usturoi
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.