Preparare: Intr-o oala se pune apa la fiert cu sare. Cand clocoteste se pun funditele si se lasa la fiert 9-11min. Separat se caleste o ceapa cu 1 lingura ulei pana devine aurie. Se toarna 1 cana de apa. Adaugam 2 linguri de faina si mestecam pentru a nu face cocoloase. Punem smantana dupa preferinta si condimentam. Se amesteca cu pastele si se servesc calde!
Categories
PRAJITURI (44) TORTURI (6) PREPARATE DIN PUI (20) PREPARATE DIN PORC (8) PREPARATE DIN RATA (1) PREPARATE CU CIUPERCI (12) PREPARATE CU LEGUME (24) PREPARATE DIN PESTE (2) SUPE, CIORBE TRADITIONALE (21) APERITIVE (21) PAINE DE CASA (3) PIZZA (3) PASTE (8) PLACINTE (5) INGHETATA (1) SALATE FEL DE FEL (3) RETETE DE POST (31)
Fundite cu smantana si ceapa
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.