- o cana de compot de caise, pere pentru insiropat
Pentru crema:
- 1 pachet crema de ciocolata de la Dr Oetker
Pentru ornat:
- o ciocolata amaruie
Intr-un bol frecati spuma untul la temperatura camerei, cu zaharul pudra. Adaugati treptat ouale mixate bine cu un praf de sare, vanilia si faina amestecata cu praful de copt. Impartiti apoi compozita astfel rezultata in doua boluri in cantitate egala. In unul din ele adaugati cacaua si omogenizati bine. Turnati apoi compozitiile in 2 tavi de chec. Cand sunt gata se scot din cuptor si se lasa la racit.
Pentru asamblare: Mai intai taiati blaturile (pe lung) in fasii egale, cam de 4 cm, apoi puneti o fasie alba, una neagra, una alba si iar una neagra, in forma de sah una peste cealalta, lipindu-le intre ele cu crema de ciocolata. Se orneaza cu crema ramasa si cu ciocolata amaruie rasa.
Tabla de sah
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.