Preparare: Rupem bucatele mici o ciocolata de 100 g, o punem intr-un vas si adaugam 150 ml de frisca lichida. Asezam vasul intr-o cratita cu apa pe care o punem la foc (la bain-marie). In momentul in care observam ca ciocolata s-a topit si s-a format un fel de sos, luam cratita de pe foc si adaugam o sticluta esenta de rom. Lasam la racit, apoi o bagam in frigider. Scoatem din timp untul (200 g) de la frigider si, dupa ce acesta ajunge la temperatura camerei, il amestecam cu 200 g de zahar pudra. Dupa ce incorporam zaharul in unt, adaugam patru oua, o lingurita cu esenta de vanilie si continuam sa amestecam cu mixerul pana cand obtinem o compozitie omogena. Adaugam apoi treptat 300 g de faina (in ploaie), amestecand de fiecare data pana ce eliminam eventualele cocoloase. Tapetam o tava cu hartie de copt si formam fursecurile pentru paleuri cu ajutorul unei lingurite. Adica pur si simplu punem cu lingurita niste aluat in tava (lingurita nu trebuie sa fie plina, ci cam la jumatate spre trei sferturi). Deoarece fursecurile se vor lasa in timpul coacerii, trebuie sa lasam ceva spatiu intre ele. Bagam tava in cuptorul incins si coacem fursecurile la foc mediu (150 - 175 grade) timp de aproximativ zece minute. Acestea se coc foarte repede si trebuie sa le urmarim indeaproape daca nu nu vrem sa le rumenim prea tare. Lasam fursecurile sa se raceasca si apoi le transformam in paleuri lipindu-le cu crema tinuta la frigider pana acum. La final, glazuram paleurile.
Paleuri cu ciocolata
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.