Preparare blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Peste galbenusuri se adauga uleiul, zaharul, praful de copt stins cu lamaie, zahar vanilat si se amesteca cu mixerul pana ce compozitia devine spumoasa ( se topeste cat de cat zaharul). Compozitia astfel obtinuta se adauga peste albusul batut spuma si se amesteca de jos in sus, sa nu se lase compozitia. Se adauga faina, continuand sa mesteci de jos in sus.
Se tapeteaza cratita cu ulei si faina si se adauga compozitia. Se lasa la cuptor.
Asamblare : Feliile taiate din cele doua checurile ungem cu aceste creme si apoi le asezam una langa alta cu crema si finetti intre ele, apoi acoperim totul cu glazura de ciocolata . Se da la rece pana se intareste bine glazura. Cand se serveste prajitura , se vor taia 3-4 felii din prajitura normal, apoi pe invers.
Prajitura la metru
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.