Se taie pieptul de pui in jumatate si se bate suficient de subtire pentru a putea fi rulat.
Compozitia: Se spala ciupercile, se taie marunt si se calesc impreuna cu ceapa. Se adauga usturoiul, sarea si piperul. Cand luam de pe foc, adaugam patrunjel. Cu o parte din aceasta compozitie (aprox 6 linguri), rulam pieptul si prindem in scobitori.
Cartofii se curata de coaja, se pun in folii, pe fiecare in parte punem putin unt si strangem bine.
Intr-o tava de cuptor: Se asaza cartofii pe margini, iar in centru pieptul de pui rulat.
Sosul: Compozitia ramasa se amesteca cu smantana si laptele, apoi punem pe foc inca 5 min. Optional se adauga faina daca sosul vi se pare prea subtire.
Piept de pui umplut cu ciuperci si sos alb
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.