- foi de vita (eu am avut in congelator deja oparite)
- 1 kg carne tocata pui
- 2 cepe tocate marunt
- 3 oua
- 2 legaturi marar
- orez
- sare, piper
- bulion
Preparare: Se oparasc foile de vita in apa clocotita pentru 2-3 minute. Separat intr-un vas se amesteca carnea tocata cu ceapa, orezul, ouale, o legatura de marar, sare si piper. Se invelesc sarmalele si se asaza in cratita. Intr-o oala se caleste o ceapa in putin ulei si se adauga apa, 3-4 linguri bulion, o legatura de marar tocat, sare si piper. Sosul se pune peste sarmale. Se lasa pe foc pana acestea sunt fierte.
Sarmale in foi de vita cu piept de pui
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.