Preparare: Carnea se spala si se taie cubulete. Se pune la fiert in apa rece. Cand fierbe se spumuieste si se adauga zarzavatul tocat dupa preferinta. Se lasa la fiert la foc mic cel putin 2 ore. Cu o furculita se incearca carnea; daca este fiarta se adauga sarea si borsul. Se lasa la fiert inca 5 minute si se adauga fideaua. Se stinge focul. Cand s-a racorit, adaugam leusteanul tocat marunt.
Ciorba de vitel cu leustean si bors
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.