Intr-o cratita se pun cana de zahar, apa si mestecam pana obtinem un sirop. Adaugam margarina si o lasam la topit. Se adauga treptat laptele; mestecam incontinuu sa nu se prinda. Dupa ce am folosit jumatate din cantitatea de lapte (200 g), adaugam si pachetul de cacao. Apoi si laptele ramas. Se pun romul si alunele; mestecam pana ce compozitia s-a legat. Cand este gata, se toarna intr-o tava in care am pus in prealabil folie alimentara stropita cu apa.
Ciocolata de casa cu alune
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.