Preparare: Se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja, cu apa si sare. Intre timp se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Cand cartofii sunt semi-fierti, se curata de coaja si se taie felii subtiri. Se asaza primul rand de cartofi, apoi compozitia alcatuita din branza, oua si smantana. Se asaza si al doilea rand de cartofi, se adauga oul batut si se rade cascaval. Se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Musaca de cartofi cu branza
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.