Preparare: Se pun pastele la fiert in apa cu sare si se lasa 7-8 minute. Separat se calesc in putin ulei ciupercile. Cand s-au inmuiat se adauga pieptul de pui taiat fasii (fiert in prealabil), 2-3 linguri de bulion, sare si piper. La final se adauga usturoi(dupa gust), marar si patrunjel tocat marunt.
Tocanita de ciuperci si pui cu paste
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.