Preparare: Freci spuma untul cu sarea, apoi adaugi treptat galbenusurile si faina impreuna cu praful de copt. Bati albusurile spuma si le incorporezi usor, amestecand de jos in sus. Speli ardeii, ii stergi si ii tai bucatele, iar branza si albusurile fierte le tai in cubulete. Incorporezi ardeii, branza, maslinele si albusurile in compozitie, amestecand usor. Pui compozitia in tava de chec, unsa si tapetata. Introduci tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 50 minute. Lasi checul sa se raceasca in tava, dupa care il tai in felii npe masura ce il consumi, ca sa nu se usuce.
Chec cu ardei si telemea
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.