Preparare: Pulpa de porc se taie cubulete si se pune la calit in putin ulei. Tocam varza murata fideluta si o adaugam peste cubuletele de carne. Se lasa la calit, mestecand din cand in cand cu putina apa. Se adauga piperul, cibrul si bulionul. Amestecam bine si o dam la cuptor in functie de preferinta (mai rumenita sau nu)
Varza a-la-Cluj
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.