- patrunjel (am pus de la congelator, n-am avut proaspat)
Preparare: Se spala bine pieptul si se pune la fiert in apa cu sare. La primul clocot se spumuieste si se adauga legumele intregi, apoi condimentam. Cand legumele si pieptul sunt fierte, le scoatem si adaugam fideaua. Taiem morcovul rondele si pieptul cubulete si le punem inapoi in supa. Stingem focul si decoram cu patrunjel.
Supa de pui cu fidea
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.