Albusurile se bat spuma cu zaharul (atentie zaharul se pune dupa ce am batut albusurile spuma....altfel nu mai "creste"!) peste care se adauga galbenusurile. Compozitia obtinuta se amesteca cu frisca batuta.
Amestecul se imparte in doua. O parte se amesteca cu 3 lingurite de cacao (sau ness) si cealalta se amesteca cu esenta de vanilie sau zeama de lamaie.
Inghetata cu vanilie si cacao
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.