Preparare: Intr-un vas se pun ingredientele si se framanta cu faina. Se lasa la dospit o ora si jumatate. Se imparte compozitia in doua, fiecare parte in alte patru (oprim o bucatica pentru centru). Primele patru se intind pe rotund, ungand fiecare foaie cu unt topit. Foile suprapuse se taie in sase "petale" dintr-o parte in alta a cercului (dar nu pana la capat). Se rasucesc varfurile spre exterior. Se procedeaza la fel si cu celelalte patru foi, de data aceasta ele fiind introduse in mijlocul primei coronite. Bucatica de coca ramasa se rotunjeste si se pune in centru. Se unge cu galbenus si se presara susan. Se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Paine Floarea Soarelui
Paine Floarea Soarelui
Paine Floarea Soarelui
Paine Floarea Soarelui
Paine Floarea Soarelui
Paine Floarea Soarelui
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.