Crema de la Dr Oetker cu vanilie si lamaie, glazura ciocolata
Preparare blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Peste galbenusuri se adauga uleiul, zaharul, praful de copt stins cu lamaie, zahar vanilat si se amesteca cu mixerul pana ce compozitia devine spumoasa - se topeste cat de cat zaharul. Compozitia astfel obtinuta se adauga peste albusul batut spuma si se amesteca de jos in sus, sa nu se lase compozitia. Se adauga faina, continuand sa mesteci de jos in sus.
Se tapeteaza cratita cu ulei si faina si se adauga compozitia. Se lasa la cuptor.
Cand blatul este racit se taie in 3 parti egale. Pe blatul de jos intindem crema de vanilie, la mijloc cea de lamaie. Deasupra intindem glazura. Ornam cu portocale
Tort cu portocale si crema de vanilie
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.