Preparare: Pui la fiert apa, untul si sarea. La primul clocot, iei oala de pe foc si pui faina deodata. Amesteci repede, punand iar pe foc pana se dezlipeste aluatul de oala, apoi lasi sa se raceasca. Adaugi ouale pe rand, amestecand bine. Cu un cornet sau o lingura, pui in tava neunsa gogosele ovale, la o distanta de 3 cm intre ele. Introduci tava in cuptorul incins si dupa 10 minute reduci flacara la moderat si mai lasi 30 minute. Tai capacelele gogoselelor si le umpli cu frisca si jumatati de caise din compot. Pudrezi gogoselele cu zahar.
Choux cu caise
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.