Preparare: Se feliaza muschiul in felii groase de 2 degete (pana la jumatate- dupa ce va fi scos din cuptor se taie pana jos), se impaneaza cu usturoi si se condimenteaza. Cartofii se fierb separat in apa cu sare pentru 20 minute. Se taie felii, se asaza intr-un vas de yena uns cu putin unt, se condimenteaza si se stropesc cu putin ulei si vin. Se puna ambele tavi in cuptor la 180 grade. Cu 10 minute inainte de a fi gata cartofii, se scot si se rade cascaval.
Muschi la cuptor
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.