Preparare: Zahărul cu untul, laptele şi cele două linguri de cacao se topesc la foc mic, până dau în clocot. Din această compoziţie se scot 15 linguri, care se pun deoparte. Restul se răceşte, apoi se adaugă cele 4 gălbenuşuri pe rând, frecând întruna. Se bat albuşurile spumă şi se adaugă alternativ cu făină şi praful de copt dizolvat în lămâie, apoi nucile. Se toarnă în tava unsă şi tapetată cu făină. Se coace la foc potrivit până se dezlipeşe de pe margini. Cele 15 linguri păstrate se pun pe foc cu 50 g cacao până dau în 2-3 clocote. Se scoate tava şi imediat se toarnă această crema pe deasupra, se intinde bine cu un cuţit si se dă la rece.
Negresa
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.