Se spala bine dovleceii, se taie in bucati si se scoate miezul. Intr-un castron se amesteca carnea cu ceapa, orezul, sarea, piperul, mararul si patrunjelul. Cu aceasta compozitie se umplu dovleceii. Se pune capac de rosie. Se asaza in cratita si se adauga rosii tocate marunt, marar, patrunjel, sare si apa pana se acopera dovleceii. Se lasa la foc mic.
Dovlecei umpluti cu carne tocata de pui
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.