Preparare: Se curata ciupercile, se spala, se taie cubulete si se pun la calit. Se inabusa cubuletele de pipet de pui. Se incinge uleiul,se presara faina si se amesteca energic, apoi se stinge treptat cu laptele. Se amesteca incontinuu, pentru a nu face cocoloase. In sosul alb, se incorporeaza smantana, pieptul de pui, ciupercile si se condimenteaza. Se lasa la racit. Se intinde aluatul si se fac forme rotunde. Se ung cu ou si se lasa la cuptor, la foc iute. Cand s-au rumenit se scot din cuptor. Se umplu cu sosul cald si se servesc fierbinti.
Vol-au-vent cu pui si ciuperci
Vol-au-vent cu pui si ciuperci
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.