Preparare: Ciupercile si ceapa se taie cubulete si se pun la calit in 2-3 linguri de ulei. Se adauga jumatate de pahar de apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la fiert pana se evapora lichidul. Cand stingem focul, adaugam marar tocat marunt si usturoi pisat. Fiecare foaie din aluat se taie in patru. Fiecarui dreptunghi i se fac franjuri pe margini, se adauga compozitia pe mijloc, apoi se aduc franjurile spre interior, incrucisate. La fel se procedeaza si cu restul de aluat. Se ung cu ou si se rade cascaval. Se lasa la cuptor pana se rumenesc.
Foietaj impletit cu ciuperci si cascaval
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.