Se separa albusurile, iar galbenusurile se mixeaza cu zaharul, cu praful de copt stins cu lamaie si cele 3 linguri de ulei. Intr-un alt vas se bat albusurile spuma cu putina sare si se omogenizeaza cele doua compozitii treptat. Se incorporeaza faina, apoi compozitia se toarna intr-o tava pe care s-a pus in prealabil hartie de copt. Se da la cuptor. Cand este aproape gata se scoate, se scobeste putin si se asaza fructele, apoi se mai lasa la cuptor pana cand se rumenesc merele.
Tarta cu fructe
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.