Pentru blat: Se bat albusurile spuma, apoi se pune zaharul si se bate in continuare. Se adauga 4 linguri de faina si praful de copt, apoi nuca. Se coace la foc potrivit in tava unsa si tapetata cu hartie.
Pentru crema: Galbenusurile se bat cu 7 linguri de zahar, 4 linguri faina si o cana de lapte si se fierbe pana se ingroasa. Dupa racire, se amesteca cu un pachet de unt.
Crema se pune peste blat, deasupra se rade ciocolata si se da la rece.
Prajitura cu nuca
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.