Preparare: Pentru blat, mixezi galbenusurile cu zaharul vanilat si le adaugi treptat in albusurile batute spuma tare cu zaharul pudra. Adaugi faina cernuta cu pudra de cacao si cafeaua si amesteci usor, de jos in sus. Torni aluatul intr-o forma de tort cu pereti detasabili cu diametrul de 26 cm unsa si tapetata si o introduci in cuptorul preincalzit la 180 C pentru 30 de minute. Il lasi sa se raceasca.
Curesti merele de coaja si de seminte, le tai cubulete mici si le pui intr-o cratita cu zaharul si 300 ml apa. Lasi sa se inmoaie, pui praful de budinca dizolvat in putina apa, amesteci si lasi pe foc inca doua minute. Torni umplutura peste blat si dai la frigider sa se intareasca.
Amesteci branza de vaci cu zaharul si nessul, adaugi gelatina inmuiata in 80 ml apa si topita pe foc, dar fara sa o dai in clocot si, la final, incorporezi usor trei sferturi din frisca batuta bine. Torni crema in forma peste mere, netezesti si o introduci din nou la frigider ca sa se intareasca.
Scoti tortul din forma, il presari deasupra cu pudra de cacao si-l decorezi cu frisca ramasa si felii de mere.
Tort de mere si ness
Tort de mere si ness
Tort de mere si ness
Tort de mere si ness
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.