Se amesteca ouale cu o lingurita de apa, se adauga zaharul, esenta de rom, coaja de lamaie si mixezi ft bine. Se pune uleiul treptat si batem in continuare. Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si nuca. Aluatul obtinut nu este nici fluid, nici prea tare.
Ungem mainile ft bine cu ulei si forma bile din aluat de cca 3 cm diametru. Asezam fursecurile la distanta unul de altul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.. Le coacem in cuptorul preincalzit pana devin aurii deasupra si rumene la fund. Le decoram cu ciocolata topita.
Fursecuri cu nuca
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.