Preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma si se adauga peste galbenusurile frecate cu zahar, ulei si praf de copt stins cu zeama de lamaie. Se amesteca usor, de jos in sus,adaugand faina. Se tapeteaza tava cu unt si faina, se pune compozitia si se lasa la cuptor. Intre timp se face un sirop pe foc, din 250 ml apa, zahar, cacao si unt. Se taie prajitura, se insiropeaza si se tavaleste prin nuca de cocos.
Tavalita
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: andreiamanda
Mesaj:
andreiamanda
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.